Camping bij Drenthe

Wil jij op vakantie naar Drenthe of de directe omgeving en zoek je daarom een camping in Drenthe? Goed dat je op de website van De Barkhoorn bent gekomen. We liggen geografisch gezien misschien niet echt in Drenthe, maar in een kwartiertje rijden vanaf de camping sta je wel in Drenthe. Op Camping de Barkhoorn proef je dus eigenlijk 2 provincies: Groningen én Drenthe.

We nodigen je dan ook van harte uit op onze gezellige camping De Barkhoorn!

5 redenen waarom mensen kiezen voor camping De Barkhoorn

  1. Zwemmeer op de camping: onze camping beschikt over een heerlijk eigen zwemmeer met strandje. De topreden waarom mensen onze camping graag bezoeken (én terugkeren!)
  2. Sfeer op de camping: bij ons geen schreeuwerige animatie, maar een rustige en gemoedelijke sfeer die juist zorgt voor enorm veel gezelligheid onder onze gasten. Kom ook gerust een praatje maken bij de receptie. Vinden we gezellig!
  3. Onze pizza's: als echte Groningers zijn we nuchter, maar op onze heerlijke pizza's zijn we gewoon heel trots. 
  4. Er is veel te doen in de omgeving: Drenthe en Groningen verdienen het echt om ontdekt te worden. Er zijn hier zoveel mogelijkheden, of je nou actief vakantie wilt vieren of liever steden en dorpjes wilt ontdekken. Je kunt hier met gemak elke dag weer iets anders doen.
  5. Terug naar de natuur: wij houden van de natuur en laten jullie hier ook graag kennis mee maken. Samen met de kids het bos in om kriebelbeestjes te zoeken of een lange wandeling in de omgeving. Er is genoeg te ontdekken.

"Fijne camping op een mooie locatie. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel" - Fam. Ruitenbeek

Ben je overtuigd door bovenstaande redenen?

Boek dan hier jouw plekje op onze camping!

of lees verder voor meer informatie over de camping

Overnachten op Camping De Barkhoorn

Een verblijf op Camping De Barkhoorn kan op vele manieren. Het echte kampeergevoel ervaren op één van onze ruime kampeerplaatsen, of het huren van een accommodatie voor wat extra luxe. Kies voor een knusse Trekkershut of misschien wel optimaal genieten in een comfortabele Lodge! Geschikt voor 4 personen en uitstekend geschikt als uitvalsbasis om de unieke omgeving te ontdekken.

Boek hier jouw vakantie

Genoeg te beleven!

Zowel in Drenthe als in Groningen is van alles te doen tijdens je vakantie. Op onze website staan al diverse tips, maar we vermelden ook graag nog wat leuke activiteiten in Drenthe.

  • Breng een bezoek aan het Kameleondorp in Terherne en laat de verhalen uit deze leuke boeken tot leven komen.
  • Het Gevangenismuseum in Veenhuizen is een echte aanrader waar je heel veel ontdekt over het leven in de gevangenis van vroeger en nu. Je kunt zelfs met een oude gevangenisbus een rondrit maken.
  • Wildlands Adventure Zoo in Emmen behoeft weinig extra uitleg. Deze prachtig aangelegde dierentuin is een bezoekje zeker waard.
  • Blotevoetenpad bij Buitencentrum Drents-Friese Wold. Hup, de schoenen en sokken uit en ervaar hoe het is om op blote voeten door het bos te lopen.
  • Naast bovenstaande tips zijn er ook volop mogelijkheden om te ontspannen, bijvoorbeeld door te wandelen, fietsen, paardrijden, golfen of diverse watersporten. We informeren je graag bij de receptie.

Camping de Barkhoorn is een uitstekende keus als je op zoek bent naar een camping dichtbij Drenthe. Geniet bij ons van een heerlijke vakantie op onze camping waar het voor jong en oud goed toeven is. Wij heten je van harte welkom!

Camping de Barkhoorn met strand en zwemmeertje