Camping met privé sanitair

Camping met privé sanitair in Groningen

Camping de Barkhoorn heeft ruime kampeerplaatsen, waarvan een aantal met privé sanitair. Op deze kampeerplaatsen beschik je over een eigen sanitaire unit, met daarin een toilet, douche en wastafel.

Voor de koudere dagen en nachten is er bovendien een kleine verwarmingsunit in het privé sanitair, zodat je altijd geniet van extra comfort!

Kampeerplaats luxe

Kampeerplaats luxe

Met privé sanitair op je plek

Met privé-sanitair: je eigen toilet, douche en wastafel bij jouw kampeerplaats

  • 2 Personen
Kampeerplaats extra luxe

Kampeerplaats extra luxe

Kampeerplaats met privé sanitair aan het water

Extra grote kampeerplaatsen met privé sanitair, aan het strandje met zwemmeer

  • 2 Personen

Kamperen met privé sanitair op onze camping in Groningen?

Kamperen op een camping waar je gebruik kunt maken van privé sanitair, is een prettig idee. Zo heb je zelf je toilet, douche en wastafel bij de hand en hoef je geen gebruik te maken van gezamenlijke sanitaire voorzieningen. Op onze ruime en rustige camping in het verrassend mooie Groningen realiseerden we extra mooie en ruime kampeerplaatsen met comfortabele sanitairunits.

Wat vind je op onze camping met privé sanitair?

Je eigen sanitair bij je kampeerplaats is natuurlijk al een heerlijke luxe, maar we gaan nog een stapje verder. De privé sanitair units zijn ook nog eens verwarmd! Dus ook bij koudere dagen (of nachten) is het heerlijk comfortabel om gebruik te maken van je eigen unit met toilet, douche en wastafel. Niks klappertanden terwijl je de douche uitstapt dus. Ook is er een stroompunt aanwezig voor het aansluiten van je elektrische tandenborstel, föhn of scheerapparaat. Kortom, je hebt alles bij de hand op onze camping met privé sanitair.

Wil je een kampeerplaats met privé sanitair boeken?

Dan heb je bij ons de keuze uit twee verschillende typen kampeerplaatsen met privé sanitair:

Faciliteiten voor jong en oud

Op Camping De Barkhoorn is er geen moment om te vervelen. Kom gezellig een kopje koffie drinken in ons restaurant, de kids maken nieuwe vriendjes en zwemmen en spelen volop bij de zwemvijver met strand, een stoer schip, trampolines, sportvelden en fietsverhuur om de omgeving te ontdekken. Vergeet ook zeker niet om de leukste vakantiefoto's naar het thuisfront te sturen via ons WiFi netwerk! Kortom, een heerlijke vakantie in het Noorden van Nederland. 

Mooiste camping van Groningen

Naar het Noorden van Nederland ga je niet zomaar. Dan heb je een bijzondere reden nodig. De Barkhoorn is zo'n bijzondere reden. Vanaf De Barkhoorn ontdek je de meest noordelijke provincie van Nederland met z'n gezellige stadjes, volop sportieve activiteiten en natuurlijk mag een bezoekje aan Noord-Duitsland niet ontbreken. Hier is zoveel te doen en beleven dat we zeker weten dat Groningen je zal verrassen. Een bezoekje aan onze oosterburen mag dus zeker niet ontbreken tijdens je vakantie. 

Voor inspiratie delen we onderstaande video over Meppen, een stadje dichtbij Camping de Barkhoorn (Sellingen).

Wat maakt Camping de Barkhoorn zo bijzonder?

Er zijn natuurlijk veel campings in Groningen, maar wij vinden die van ons toch wel de mooiste. De reden?

Ons unieke zwemmeer dat volledig in het groen gelegen het hart van onze camping vormt. Hier is het altijd gezellig en het is een heerlijk plekje om te ontspannen. Voor de kids is er altijd wel iemand om mee te spelen of te zwemmen. Hier kun je ook beginnen met een kanotochtje over de riviertjes in Groningen of spelen in het speelkasteel op het strand.

Liever zwemmen in een zwembad? Ga dan naar het openluchtzwembad net buiten de camping. 

Camping de Barkhoorn is een kindvriendelijke 4-sterrencamping waar elke dag vol afwisseling is. We zijn een echte familiecamping waar we ook stimuleren om als gezin samen leuke dingen te ondernemen. Zien we jullie snel?

Op vakantie naar Groningen? Boek dan snel jouw kampeerplekje of knusse vakantiehuisje op Camping de Barkhoorn; de mooiste camping van Groningen!