Camping met privé sanitair

Camping met privé sanitair in Groningen

Camping de Barkhoorn heeft ruime kampeerplaatsen, waarvan een aantal met privé sanitair. Op deze kampeerplaatsen beschik je over eigen sanitaire unit, met daarin een toilet, douche en wastafel.

Voor de koudere dagen en nachten is er zelfs een kleine verwarmingsunit, zodat je ook nog geniet van extra comfort!

Kampeerplaats luxe

Kampeerplaats luxe

Met privé sanitair op je plek

Met privé-sanitair: je eigen toilet, douche en wastafel bij jouw kampeerplaats

  • 2 Aantal personen
Kampeerplaats extra luxe

Kampeerplaats extra luxe

Kampeerplaats met privé sanitair aan het water

Extra grote kampeerplaatsen met privé sanitair, aan het strandje met zwemmeer

  • 2 Aantal personen

Kamperen met privé sanitair op onze camping in Groningen?

Kamperen op een camping waar je gebruik kunt maken van privé sanitair, is een prettig idee. Zo heb je zelf je toilet, douche en wastafel bij de hand en hoef je geen gebruik te maken van gezamenlijke sanitaire voorzieningen. Op onze ruime en rustige camping in het verrassend mooie Groningen, realiseerden we extra mooie en ruime kampeerplaatsen, met spiksplinternieuwe sanitair units.

Boek luxe kampeerplaats met privé sanitair

Boek extra luxe kampeerplaats met privé sanitair

Op dit moment zijn we daarnaast ook hard bezig met het uitbreiden van het aantal plaatsen, dus neem vooral contact met ons op als je net naast het net vist.

Wat bieden we op onze camping met privé sanitair?

De privé sanitair units zijn ook nog eens verwarmd! Dus voor koudere nachten is het heerlijk comfortabel om gebruik te maken van je eigen unit met privé toilet, douche en wastafel. Ook is er een stroompunt aanwezig voor het aansluiten van je elektrische tandenborstel, föhn of scheerapparaat. Kortom, je hebt alles bij de hand op onze camping met privé sanitair.

Wil je een kampeerplaats met privé sanitair boeken?

Dan heb je bij ons de keuze uit twee verschillende typen kampeerplaatsen met privé sanitair:

Faciliteiten voor jong en oud

Op Camping De Barkhoorn is er geen moment om te vervelen. Kom gezellig een kopje koffie drinken in ons restaurant, volop speelplezier met de zwemvijver en het stoer schip, trampolines, sportvelden en fietsverhuur om de omgeving te ontdekken. Vergeet ook zeker niet om de leukste vakantiefoto's naar het thuisfront te sturen via ons WiFi netwerk! Kortom, een heerlijke vakantie in het Noorden van Nederland.