Camping met zwemmeer in Groningen

De hele dag in het water spelen met vriendjes en vriendinnetjes en als je echt even moe bent, uitrusten op het strandje. Een dag van jouw kids op De Barkhoorn zou er zomaar op die manier uit kunnen zien. Jij hoeft alleen te zorgen voor de zonnebrand...

Maar wat dacht je ervan om 's ochtends in alle vroegte, als iedereen nog lekker ligt te slapen, zelf te gaan zwemmen in het meer? Je hoort de vogeltjes fluiten, het is nog iets fris maar zeker niet koud. Het zwemmeer op onze Groningse camping is dé plek voor verkoeling en leuke vakantiemomenten.

Vakantie in Groningen

camping met zwemmeerEen camping met zwemmeer biedt ontzettend veel plezier voor iedereen. Van 's ochtends vroeg tot de zon ondergaat kun je je hier uitstekend vermaken. Wij zijn dan ook maar wat blij dat onze rustige camping in Groningen beschikt over een prachtig zwemmeer. Mede door het zwemmeer beleven mensen hier de beste vakanties, echt weer even terug naar de natuur.

Naast zwemmen en spelen in het water kun je bij ons ook kano's en kajaks huren voor een halve of hele dag. Je vaart hiermee op de Ruiten Aa, een beek in Oost-Groningen die langs onze camping komt. Bekijk hier meer informatie over de Ruiten Aa

Check beschikbaarheid

Groningen: verrassende vakantie in eigen land

Wie Groningen alleen kent van de stad Groningen doet eigenlijk tekort aan deze mooie provincie die een bezoekje zeker verdient. Naast de stadse gezelligheid en cultuur van de stad Groningen vind je in de provincie de mooiste plekjes voor ontspannen wandelingen en mooie fietstochten. Wil je iets actievers, dan loopt langs onze camping de langste MTB route van Nederland dus zet de fietsen maar achterop de auto!

De Groningste natuur

Het Groninger landschap is veelzijdig en afwisselend. Misschien klinkt het als een cliché maar geloof ons maar dat de natuur in Groningen echt prachtig is. Wij vinden het op De Barkhoorn ook juist belangrijk en heel waardevol om dicht bij de natuur te blijven en daarom vinden we het leuk om met de kids op onderzoek te gaan in de natuur. Maar het liefst nemen we de ouders dan ook mee zodat we als gezin op ontdekkingstocht gaan in onze omgeving. 

Een familievakantie in Groningen

Op De Barkhoorn is er voor jong en oud vanalles te doen. Heb je het piratenschip of de zandbak al gezien? Gooi een balletje op op de Jeu De Boulesbaan of geniet van een lekker drankje op ons terras. Voor een heerlijke vakantie hoef je de camping niet af, ontdek zelf hoe leuk onze camping in Groningen is!

Alle faciliteiten bekijken