Camping Sellingen

Gezellig met het hele gezin vakantie vieren midden in de natuur. Camping De Barkhoorn is prachtig gelegen in het bos nabij Sellingen. De schitterende omgeving nodigt je uit om uitdagende wandelingen te maken door mooie natuurgebieden, zoals Nationaal Park Lauwersmeer, Kardinge en De Onlanden. Geniet van een heerlijk drankje en hapje in één van de sfeervolle restaurants van Sellingen. Niet alleen het verkennen van de natuur is het waard, maar ook de vriendelijke inwoners zorgen voor een aangenaam vakantiegevoel. 

Kamperen midden in de natuur 

Wil je het liefst back to basic en volledig genieten van de natuur? Dan is 'kampeerplaats Basis' helemaal iets voor jou! Deze ruim opgezette kampeerplaats is 100/150 m² groot. Hierdoor hebben de kinderen ook al ruimte en kunnen ze op en rondom de kampeerplaats gezellig met elkaar spelen. Benieuwd naar al onze andere kampeerplaatsen? Klik dan hier

Vier je het liefst het hele jaar vakantie en heb je zeeën van tijd? Kies dan voor één van onze jaarplaatsen. Lekker in alle rust kamperen en op ieder moment komen en gaan wanneer je maar wilt, ideaal! 

Boek hier

Kies voor één van onze luxe accommodaties 

Zonder zorgen op vakantie, genieten van alle luxe en nog steeds het ultieme vakantiegevoel ervaren. Ook dan ben je bij Camping Sellingen aan het juiste adres. Camping De Barkhoorn, nabij Sellingen, biedt moderne accommodaties aan die van alle gemakken voorzien zijn. Kies voor een lodge of trekkershut en geniet met hele gezin! 

Camping Sellingen

Ontdek de omgeving

Benieuwd naar wat de omgeving van Sellingen allemaal te bieden heeft? Aangezien de omgeving van Sellingen je geragandeerd zal laten verrassen, hebben we alle activiteiten, wandelroutes en overige uitstapjes voor je op een rijtje gezet. Van Landgoed Tenaxx tot aan Attractiepark Drouwenerzand. Hier is voor jong en oud van alles te beleven. Klik hier om alle activiteiten te zien!