Omboekgarantie & Maatregelen

Kan jouw vakantie niet doorgaan? Maak gebruik van onze omboekgarantie!

Bij De Barkhoorn bieden wij omboekgarantie aan. Omdat het een onzekere tijd is, geven wij jou de mogelijkheid om 1 keer kosteloos om te boeken wanneer je vanwege COVID-19 niet op vakantie kunt gaan.

Voorwaarden omboekgarantie:

  • Je moet 7 dagen voor je aankomstdatum je vakantie verplaatsen
  • De vakantie kan alleen verplaatst worden naar een datum in hetzelfde jaar
  • De nieuwe boeking moet uitkomen op het minimale bedrag van de vorige boeking (of meer wanneer je graag een paar dagen extra wilt blijven)
  • Het verplaatsen van een vakantie gaat op basis van beschikbaarheid.

Nu boeken

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep en we snappen dat dit ook voor jouw vakantie bij De Barkhoorn zorgt voor onzekerheid en dat je hier vragen over hebt. Wij houden de laatste ontwikkelingen en de richtlijnen nauwkeurig in de gaten en volgen altijd het advies op van het RIVM.

Ook in 2021 ben je van harte welkom op De Barkhoorn waar rust en ruimte vanzelfsprekend zijn. Omdat wij de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en gasten voorop stellen, moeten we soms maatregelen treffen. We houden ons aan de op dit moment geldende maatregelen van het RIVM en vragen jou als gast om deze ook op te volgen.

Kampeerplaatsen met privé sanitair

We hebben extra kampeerplaatsen met privé sanitair ingericht. Deze plaatsen zijn erg populair, dus wees er vooral snel bij. 

Meer informatie over onze campingplaatsen met privé sanitair >>

Kan ik nog op vakantie naar De Barkhoorn?

Ja dat kan, vanaf 1 april 2021 zijn wij weer geopend. We vragen je wel om de maatregelen van het RIVM op te volgen voor de veiligheid en gezondheid van iedereen.

Wanneer ik mijn vakantie annuleer i.v.m. het coronavirus, krijg ik dan mijn geld terug?

Wanneer je een vakantie annuleert vanwege het cornavirus krijg je je geld niet terug. Het is wel mogelijk om gebruik te maken van de omboekgarantie. Met deze garantie kan je eenmalig kosteloos jouw vakantie omboeken.

Wanneer je al eens hebt omgeboekt of wanneer je minder dan 7 dagen voor je aankomstdatum annuleert, zijn de RECRON voorwaarden van toepassing. Je moet dan een deel of het gehele bedrag betalen, dit ligt aan het moment wanneer je annuleert.

Ik heb een seizoenplaats geboekt, kan ik wel komen kamperen?

Ja, de camping is ook voor de seizoengasten geopend. We vragen je wel om je te houden aan de richtlijnen van het RIVM voor iedereen zijn veiligheid en gezondheid.

We hopen je snel te zien op De Barkhoorn, zorg goed voor elkaar!

Albert en Ellen van Amerongen

Contact