Maatregelen omtrent coronavirus

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep en we snappen dat dit ook voor jouw vakantie bij De Barkhoorn zorgt voor onzekerheid en dat je hier vragen over hebt. Wij houden de laatste ontwikkelingen en de richtlijnen nauwkeurig in de gaten en volgen altijd het advies op van het RIVM.

Je bent nog steeds van harte welkom op De Barkhoorn waar rust en ruimte vanzelfsprekend zijn. Omdat wij de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en gasten voorop stellen, hebben we wel een aantal maatregelen moeten treffen. Zo is onze horeca dicht (maar kan je wel pizza's afhalen!), vragen wij om passende afstand van elkaar te houden en de maatregelen van het RIVM op te volgen. 

Kampeerplaatsen met privé sanitair

We hebben extra kampeerplaatsen met privé sanitair ingericht. Deze plaatsen zijn erg populair, dus wees er vooral snel bij. 

Meer informatie over onze campingplaatsen met privé sanitair >>

Kan ik nog op vakantie naar De Barkhoorn?

Ja dat kan, wij zijn gewoon open. We vragen je wel om de maatregelen van het RIVM op te volgen voor de veiligheid en gezondheid van iedereen.

Wanneer ik mijn vakantie annuleer i.v.m. het coronavirus, krijg ik dan mijn geld terug?

Wanneer je een vakantie annuleert vanwege het cornavirus krijg je je geld niet terug. Bij annuleringen op onze camping zijn de RECRON voorwaarden van toepassing. Je moet dan een deel of het gehele bedrag betalen, dit ligt aan het moment wanneer je annuleert.

Ik heb een seizoenplaats geboekt, kan ik wel komen kamperen?

Ja, de camping is ook voor de seizoengasten geopend. We vragen je wel om je te houden aan de richtlijnen van het RIVM voor iedereen zijn veiligheid en gezondheid.

We hopen je snel te zien op De Barkhoorn, zorg goed voor elkaar!

Albert en Ellen van Amerongen

Contact