De Barkhoorn

Camping De Barkhoorn is een echte familiecamping in Groningen die al verschillende jaren wordt beheerd door Albert en Ellen van Amerongen. Met veel enthousiasme staan wij dagelijks voor je klaar om te zorgen dat je een onvergetelijke vakantie beleeft. 

'Wij hadden nooit verwacht dat Groningen zo mooi zou zijn!' 

Prachtige camping in Groningen

We zijn trots op de ligging van onze camping in een bijzonder mooi stukje van Groningen, net buiten Drenthe in de streek Westerwolde. Tijdens een wandeling of fietstocht ontdek je de mooie natuur, van heidevelden tot prachtige bossen en verscholen vennetjes tot het schilderachtige riviertje de Ruiten Aa.

Graag tot ziens op Camping De Barkhoorn!

Een heerlijke vakantie voor het gezin

Camping De Barkhoorn is een superleuke camping voor het hele gezin. Kom middenin de natuur kamperen of huur een stoere lodge of chalet. De camping ligt aan een zwemvijver met een zandstrand waar het hele gezin urenlang plezier kan beleven.

Ontdek ook onze boerderij. Hier kan je genieten op het terras van een heerlijk hapje en een drankje terwijl de kinderen spelen op het springkussen. 

Er zijn ook een speelbos, zandbakken en diverse speeltoestellen aanwezig voor de allerkleinsten. De camping en de omgeving bieden ook vele mogelijkheden voor senioren of rustzoekers.

Bekijk de plattegrond  Zoek & Boek je vakantie