De leukste familiecamping van Nederland

Camping De Barkhoorn is misschien wel de leukste familiecamping van Nederland. Dat komt niet alleen door de prettige ligging (in het mooie en rustige Groningen), maar ook door de vele faciliteiten en voorzieningen die de camping rijk is. 

Familiecamping in Nederland met veel voorzieningen

Op onze familiecamping in Nederland zijn een heleboel voorzieningen aanwezig. Al deze voorzieningen dragen bij aan het heerlijke vakantiegevoel. Bijvoorbeeld de zwemvijver met zandstrand. Hier kan je heerlijk zwemmen in de zomer. En de vijver is exclusief voor gasten van onze camping. Op het strand kunnen de kinderen nog lekker spelen op het piratenschip ook! Het hele gezin kan zich dus vermkalen in en om de zwemvijver.

Familiecamping Nederland

Animatie voor het hele gezin

In de schoolvakanties wordt ook een heel leuk animatieprogramma voor jong en oud aangeboden. Dat betekent dat het animatieprogramma niet alleen voor de kinderen is, maar voor het hele gezin. Tijdens het nimatieprogramma worden verschillende activiteiten georganiseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan knutselen in de boerderij, een klaverjas- of pokeravond, broodjes bakken boven een kampvuur en een muziekavond. Zo vermaakt het hele gezin zich.

Sporten op de camping

Onze familiecamping in Nederland probeert ook op sportief gebied een goede bijdrage te leveren aan de gasten. Daarom zijn er verschillende kleine speelveldjes, een speelbos, een trapveldje en een grote airtrampoline op de camping aanwezig. Hier kan iedereen lekker wat energie kwijt tijdens de vakantie.

Kamperen of huren

Op onze familiecamping in Nederland kan je kiezen of je lekker wilt kamperen, of juist heel gemakkelijk een accommodatie wilt huren. Op onze camping zijn verschillende kampeerplaatsen aanwezig. Deze variëren in grootte en in luxe. Kies je voor de veldkampeerplaats, dan kies je voor een ruime kampeerplaats met elektriciteit en vlakbij een waterpunt. Wil je liever wat meer luxe, dan is de Kampeerplaats Luxe of zelf de Kampeerplaats extra Luxe misschien iets voor jou! De kampeerplaats extra luxe beschikt over privé sanitair, is gelegen aan het zwemmeer, heeft een eigen water- en elektrapunt en is 200m² groot. Kortom, een zeer ruime kampeerplaats met veel luxe.

Huur een lodge

Ben je geen liefhebber van kamperen en heb je liever wat meer gemak tijdens je vakantie? Kies dan voor de Huurlodge. De Lodge is geschikt voor 4 personen. Hij is volledig ingericht, tot aan het tuinmeubilair toe. Deze staat onder de mooie veranda, die er voor zorgt dat je ook bij minder weer lekker buiten kunt zitten.

Boek op onze Familiecamping in Nederland

Activiteiten voor jong en oud

In de omgeving van onze familiecamping in Groningen is er voor jong en oud van alles te beleven. Maak een mooie wandeling door één van de prachtige natuurgebieden van Groningen, mountainbiken in Westerwolde of een heerlijk dagje shoppen en genieten van het mooie weer op één van de gezellige terrasjes van Groningen. Voor kinderen is Groningen een walhalla. Bezoek samen met je kinderen diverse parken, zoals Attractiepark Drouwenerzand, Kabouteland, Wildlands Zoo of Landgoed Tenaxx. Kortom, hier is voor jong en oud van alles te beleven! 

Een vaste vakantiewoning op Camping De Barkhoorn? 

Ben je op zoek naar een vaste vakantiewoning waar jij samen met het gezin op elk gewenst moment in kan genieten? Speciaal voor de echte vakantieliefhebbers hebben wij ook een aantal chalets in de verkoop staan. Van sfeervolle chalets tot aan knusse chalets met glazen gevel. Kies je favoriet en koop een vakantiewoning op Camping De Barkhoorn. Puur genieten geblazen! 

Bekijk ons aanbod