Vragen over onze camping? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen.

Praktische informatie

Bieden jullie ook seizoenplaatsen?

Ja, je kunt op Camping De Barkhoorn ook een seizoenplaats reserveren. We vertellen je er graag meer over als je even contact met ons opneemt.

Wanneer is Camping De Barkhoorn geopend?

De Barkhoorn is in 2022 vanaf 1 april t/m 30 oktober geopend 

Wat zijn jullie faciliteiten?

Op de camping hebben wij verschillende faciliteiten om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo hebben we verschillende sanitairgebouwen, een zwemvijver met zandstrand en een restaurant.

Bekijk hier al onze faciliteiten.

Wat zijn de openingstijden van de receptie?

De receptie is in het hoogseizoen van 9.00-12.30 en van 13.30-18.00 uur geopend.

Moet ik bezoek aanmelden?

Gezellig dat je bezoek krijgt! Dit moet je wel even melden bij de receptie. Je mag bezoek ontvangen tot 22.30 uur. Wanneer het bezoek blijft slapen, moet je dit melden bij de receptie. De kosten hiervoor zijn €7,00 p.p.p.n. incl. toeristenbelasting. Kinderen onder de 2 jaar zijn gratis.

Kan ik mijn auto bij mijn kampeerplek of huisje parkeren?

Op de autovrije velden is alleen bij aankomst en vertrek verkeer toegestaan. Op de andere kampeervelden mag er één auto per kampeerplaats staan. We vragen je wel om zo min mogelijk over de camping te rijden. De camping is verder voor auto's van 22.30 tot 08.00 uur afgesloten. 

Faciliteiten voor mindervaliden

Voor mindervaliden is er in het toiletgebouw op het weideveld sanitair. Gasten kunnen op aanvraag hiervoor een sleutel krijgen.

Is er gratis Wifi beschikbaar op de Barkhoorn?

Even appen met het thuisfront, een foto naar je vriendin of checken of het morgen weer zulk lekker weer wordt, op onze camping in Groningen De Barkhoorn maak je gratis gebruik van de Wifi. 

Camping Groningen

Kan ik nazomeren op Camping de Barkhoorn?

Wil je in de maanden september of oktober naar De Barkhoorn komen? Dit is de perfecte plek om heerlijk te komen nazomeren. We hebben in deze periode zelfs extra voordelige tarieven zodat je goedkoop kunt kamperen op De Barkhoorn.

In de nazomer ben je zeker meer dan welkom op onze camping!

Welke faciliteiten zijn er op deze camping in Groningen?

Camping de Barkhoorn beschikt over veel faciliteiten voor een topvakantie in Groningen. Zo is er een gezellig restaurant met terras bij de ingang van de camping, neem je een frisse duik in het zwemmeer op de camping of in het gemeentelijke zwembad naast de camping. Natuurlijk zijn er ook diverse mogelijkheden om te spelen zoals het grote speeltoestel op het strand van het zwemmeer. Bekijk hier alle faciliteiten.

Mag mijn hond mee op vakantie naar De Barkhoorn?

Ja hoor, honden zijn van harte welkom op De Barkhoorn, maar dienen wel aangelijnd te zijn. Het is alleen niet toegestaan je hond te laten zwemmen in het meertje en ook op het strand zijn honden niet toegestaan. De hond uitlaten doe je buiten de camping. De Barkhoorn is echt een hondvriendelijke camping waar het heerlijk vakantie vieren is samen met uw trouwe viervoeter.

Welke plaatsen liggen dichtbij De Barkhoorn?

Camping de Barkhoorn ligt in het oosten van de provincie Groningen, net boven Drenthe. Het park ligt dichtbij de grens met Duitsland.

In de buurt van De Barkhoorn vind je verschillende plaatsen:

Wat is de mooiste camping van Groningen?

Vakantie vieren op de mooiste camping van Groningen? Kom dan naar Camping de Barkhoorn. Onze camping is prachtig aangelegd met veel ruimte voor de natuur. Ook vindt u op de camping een heerlijk zwemmeer, wat echt het middelpunt van de camping is. Op onze website leest u nog veel meer redenen waarom onze camping zo'n mooie camping is. 

Tips voor een vakantie in Groningen

Groningen is ontzettend verrassend en heeft jong en oud veel te bieden. Kom jij ook naar Camping de Barkhoorn in Groningen? Dan hebben wij onderstaande tips voor een leuk dagje uit in Groningen voor jou.

Top 5 uitjes in Groningen

  • Verken op je mountainbike de langste MTB route van Nederland
  • Breng een bezoekje aan het oude vestingstadje Bourtange
  • Leuk met kids: Dinopark Tenaxx waar je oog in oog staat met dino's
  • Shoppen in Groningen stad, natuurlijk inclusief een terrasje
  • Beleef avonturen in De Hondsrug UNESCO Global Geopark

Op onze pagina met tips over de omgeving vind je nog meer leuke tips voor uitjes in Groningen in de buurt van De Barkhoorn.

Is de Barkhoorn een camping met privé sanitair in Groningen?

Zoek je een camping met privé sanitair in Groningen? Goed nieuws want wij beschikken over luxe, ruime kampeerplaatsen met privé sanitair units. Vanwege de grote vraag naar kampeerplaatsen met privé-sanitair, hebben wij op de camping een aantal extra plaatsen met privé-sanitair gerealiseerd. 

Nu boeken

Camping Duitse Grens

Waar kan ik kamperen aan de Duitse grens?

Op Camping De Barkhoorn, 5 kilometer van de Duitse grens. De camping heeft 4 typen kampeerplaatsen: 

  • Veldkampeerplaats
  • Kampeerplaats Comfort
  • Kampeerplaats Luxe
  • Kampeerplaats Extra Luxe (privé-sanitair)

Bekijk aanbod

Welke camping aan de grens is leuk voor kinderen?

Op zoek naar een leuke camping aan de Duitse grens voor kinderen? Camping De Barkhoorn heeft voor kinderen o.a. een zwemvijver met zandstrand, animatie, sportvelden, speeltuinen en kanoverhuur. Vriendjes zijn zo gemaakt. 

Camping Sellingen

Naar welke camping in Sellingen mag ik mijn hond meenemen?

Vakantie is voor iedereen! Op Camping De Barkhoorn is jouw hond dan ook van harte welkom. Wel hebben we enkele regels, deze vind je hier: veelgestelde vragen

Welke camping in Sellingen heeft kampeerplaatsen met privé-sanitair?

Camping De Barkhoorn heeft twee typen kampeerplaatsen met privé-sanitair: Kampeerplaats Luxe (100 tot 150m²) en Kampeerplaats Extra Luxe (min. 200m² en ligging aan waterplas).