Gezinscamping in Groningen

Op zoek naar een gezellige gezinscamping in Groningen om een onvergetelijke vakantie te beleven samen met het hele gezin? Zoek niet verder en lees hieronder al wat er allemaal te doen is op onze familiecamping en ook daarbuiten!

"Mooie camping op een werkelijk prachtige plek op de grens van Groningen en Drenthe. Heerlijk fietsen, wandelen of kanoen op de Drentse Aa. Ruime plekken op romantische grasvelden tussen de groene bomen met uitzicht op de zwemvijver, een pareltje! We hopen er snel weer terug te komen." - Fam. van Anken

De leukste gezinscamping van Groningen

Veel van onze vaste gasten noemen ons dé leukste gezinscamping van Groningen. Onze taak is om ervoor te zorgen dat het hele gezin een vakantie beleefd zonder zorgen en met veel gezelligheid. Wij hebben veel faciliteiten en organiseren elke dag activiteiten voor jong en oud. Een camping waarbij het gezin centraal staat! Dit doen we door onze goede service, gastvrijheid en ons aanstekelijke enthousiasme.

Gezinscamping Groningen

Camping met recreatieplas

Onze gezinscamping in Groningen heeft een grote zwemvijver met zandstrand. Spelen doen de kinderen op het houten schip die op het mooie zandstrand staat. Een heerlijke plek voor het gezin die liever naar het strand gaat dan naar het zwembad. 

Animatieteam voor de (aller)kleintjes

Er is geen enthousiaster animatieteam in Groningen dan het team op camping de Barkhoorn. Hier worden in de schoolvakantie dagelijkse erg leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen, maar juist ook voor het hele gezin zodat iedereen mee kan doen!

Kano-avontuur in Groningen

Bingoavonden, knutselen, kanoën met het gezin, een avond vol met leuke muziek of de dag afsluiten met de familie bij het kampvuur onder het genot van hapjes en drankjes. Ons animatieteam organiseert ieder jaar weer verschillenden en toffe activiteiten voor jong en oud!

Dit is bij lange na niet alles wat er op onze gezinscamping te beleven valt. Bekijk hier wat wij nog meer doen. Vragen of extra informatie nodig? Neem dan hieronder direct contact met ons op.

Neem hier contact met ons op

Ontdek het mooie Groningen

Niet alleen onze camping is gezinsvriendelijk, maar heel Groningen nodigt uit om samen met de familie leuke dingen te doen, te zien en te ervaren. Samen op pad en ontdek een stuk geschiedenis en bezoek het Hunebedcentrum in Borger.

Bekijk hier de adembenemende stenen grafmonumenten waarvan de restanten van eeuwen terug nog steeds te bewonderen vallen. Naast dit museum is er ook een Oertijdpark. Wandel samen door de 150.000 jaar geschiedenis van Drenthe en zie hoe de boeren vroeger leefden.

Of bezoek Wildlands Zoo en maak kennis met leuke en heel veel verschillende dierensoorten. Bewonder de olifanten die er rondlopen en klim via touwbruggen door de jungle en ondertussen slingeren de apen om je heen. Leeuwen, ijsberen, zeeleeuwen en nog veel meer! Daarnaast is er ook nog een achtbaan voor diegene die houden van spanning en sensatie. Wie durft?

Een andere leuke tip voor jouw vakantie in Groningen: Attractiepark Drouwenerzand. Een park anders dan anders. Geniet gratis van allerlei soorten broodjes, friet, snoep en snacks na binnenkomst. Hiervoor hoeft niet meer voor betaald te worden na binnenkomst! Houd dus wat ruimte in de buik over voordat je het park betreed!

Daarnaast zijn er allerlei grote en fantastische attracties die voor een leuke familiedag zorgen.

Andere hele leuke gezinsactiviteiten zijn:

  • Kabouterland. Betreed enorme paddenstoelen, loop door de spannende trollengrot en nog veel meer.
  • Ga samen wandelen met ezels bij Ger’s Ezelstal.
  • Landgoed Tenax. Beleef hier hoe dinosaurussen vroeger leefden!
  • Een park vol met sprookjes, speurtochten en speciale dieren.

Reserveer nu een plek op onze camping in Groningen

Boek nu een plek op dé leukste familiecamping in Groningen! 

Verzeker jezelf hier van een plek