Groepskamperen

Groepskamperen maakt een vakantie bij Camping De Barkhoorn een stuk leuker! Komt u met een grote groep zoals een vriendengroep of met familie? Bij Camping De Barkhoorn kunt u gezamelijk kamperen naast elkaar. 

Wat maakt groepskamperen zo leuk?

Groepskamperen heeft zeker een aantal voordelen voor een grote groep. Doordat je naast elkaar kampeert, is het gevoel van saamhorigheid extra aanwezig. U begint de dag goed met een lekker gezamenlijk ontbijt. U kampeert op ruime velden en uiteraard profiteert u ook van de faciliteiten van Camping De Barkhoorn.

De faciliteiten

Camping De Barkhoorn heeft faciliteiten voor jong en oud. Er is op de camping veel te vinden zoals een openluchtzwembad, zwemvijver met zandstrand, sportvelden en is er gratis Wifi. Voor de kinderen zijn er speeltuinen, klautertauwen, airtrampoline schommels. Ook kunt u een lekker drankje drinken op het terras of een heerlijk frietje eten bij de snackbar. Verder is het afhalen van een pizza ook mogelijk! Het is ook mogelijk om fietsen en kano's te huren. Met de fiets of vanuit de kano ontdekt u een schitterend stukje Groningen. 

Bij de zwemvijver is het er erg goed te vertoeven. Op het ''strandje'' staat een gaaf houten speelschip voor de kleintjes. Voor meer zwemplezier is het openluchtzwembad de Barkhoorn een aanrader. Gelegen naast de camping met glijbanen en een verwarmd zwembad. Het is een gemeentelijk zwembad, maar voor gasten van Camping De Barkhoorn is het gratis. 

Overnachten bij De Barkhoorn

Bij Camping De Barkhoorn kunt u verschillende accommodaties en kampeerplaatsen huren. U heeft de keuze uit vier kampeerplaatsen, namelijk kampeerplaats basis, comfort, luxe en extra luxe. Ook heeft u de mogelijkheid om een lodge of trekkershut te boeken. De trekkershut is een sfeervolle en kleine accommodatie, maar zijn ideaal voor een kort verblijf! De logde is gezellig en compact en is geschikt voor 4 personen. Verder heeft de lodge een overdekte veranda met een heerlijke loungeset. 

Boek nu