Kamperen met hond

Ga je dit jaar kamperen, maar wil je graag de hond meenemen? Kom dan naar Camping De Barkhoorn in het prachtige Groningen! Waarom naar het buitenland, wanneer Nederland zoveel moois te bieden heeft? Met ruime kampeerplaatsen, een indrukwekkende natuur en uitstekende faciliteiten is onze camping de perfecte plek om helemaal tot rust te komen. 

Kamperen met hond in Groningen

Vakantie vier je met het hele gezin, dus ook met de hond! Jouw trouwe viervoeter is van harte welkom op Camping De Barkhoorn, waar de ruimte en natuur voor een ideale omgeving zorgt om te rennen en doen wat je wilt. Lekker relaxen bij je eigen kampeerplaats, even afkoelen in de zwemvijver, of de natuur ontdekken via wandel -en fietsroutes! Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk met een verblijf op Camping De Barkhoorn!

Overnachten op Camping De Barkhoorn

Een verblijf bij De Barkhoorn kan op vele manieren. Van een basis kampeerplaats, tot kampeerplaatsen met privé sanitair, of zelfs een luxe lodge! We bieden verschillende opties, zodat er altijd iets bij zit voor jou. Kies uit de volgende mogelijkheden:

  • Kampeerplaats Basis
  • Kampeerplaats Comfort
  • Kampeerplaats Luxe
  • Kampeerplaats Extra Luxe
  • Trekkershutten
  • Lodge

Ja, ik wil komen overnachten!

Kamperen met hond

Faciliteiten voor het hele gezin

Met onze unieke locatie op een prachtig stukje Groningen, vlakbij de Grens met Drenthe, is er al genoeg te beleven op het gebied van natuur en bezienswaardigheden. Desondanks is Camping De Barkhoorn uitgerust met veel faciliteiten voor jong en oud. Kom langs bij de gezellige receptie, haal een frietje bij onze snackbar, even afkoelen in het zwemmeer, of maak een mooie tocht over de Ruiten Aa met een kano! Wat je ook wilt gaan doen, wij zorgen ervoor dat niemand zich hoeft te vervelen tijdens een vakantie op Camping De Barkhoorn!

Faciliteiten op de camping

Zoveel te ontdekken!

Liever een dagje erop uit? De langste MTB-route van Nederland ligt in de Gemeente, er is een uitgebreid netwerk aan wandelroutes die u meenemen naar de mooiste plekjes, maar er zijn ook attractieparken, musea en leuke steden! Bekijk onze omgeving pagina met onze selectie van leuke uitstapjes en tips voor het hele gezin!

Bent u al enthousiast geworden voor een vakantie op Camping De Barkhoorn? Wacht dan niet langer en boek uw vakantie! Wij verwelkomen u graag voor een heerlijke vakantie in het Noorden van Nederland.

Boek nu!