Kamperen met hond in Nederland

Kamperen met de hond? Ontdek dan snel het Groningse Sellingen. In dit kleine dorpje in Oost-Groningen vind je namelijk Camping De Barkhoorn. Een leuke hondencamping waar je heerlijk in alle rust en met genoeg ruimte kan kameren met je hond.

Vakantie met hond boeken

Kamperen met hond in Groningen

Ga je dit jaar kamperen, maar wil je graag de hond meenemen? Kom dan naar Camping De Barkhoorn in het prachtige Sellingen! Waarom naar het buitenland, wanneer Nederland zoveel moois te bieden heeft? Met ruime kampeerplaatsen, een indrukwekkende natuur en uitstekende faciliteiten is onze camping de perfecte plek om helemaal tot rust te komen.

Kamperen met de hond in Groningen

De hond is ook onderdeel van het gezin

Vakantie vier je met het hele gezin, dus ook met de hond! Jouw trouwe viervoeter is van harte welkom op Camping De Barkhoorn, waar de ruimte en natuur voor een ideale omgeving zorgt om te rennen en doen wat je wilt. Lekker relaxen bij je eigen kampeerplaats, even afkoelen in de zwemvijver, of de natuur ontdekken via wandel -en fietsroutes! Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk met een verblijf op Camping De Barkhoorn!

De kampeerplaatsen voor jouw vakantie met de hond

Kamperen met de hond? Het perfecte plaatje is toch wel een kampeerplaats met genoeg ruimte, zodat de hond zich goed kan vermaken op je 'eigen terrein'. Voor een kampeervakantie met de hond hebben wij diverse kampeerplaatsen beschikbaar: 

  • Kampeerplaats Basis
  • Kampeerplaats Comfort
  • Kampeerplaats Luxe
  • Kampeerplaats Extra Luxe

Vakantie met de hond in Groningen

Ja, ik wil komen overnachten!

Wandelen met de hond in Groningen

Activiteiten voor honden

Groningen is rijk aan grote natuurgebieden en wandel- en fietsroutes. Perfect voor jouw kampeervakantie met de hond. Vanaf onze camping in Sellingen kan je alle kanten op om een gezellige tijd met de hond te beleven. De camping ligt namelijk naast een bos. En wij hoeven jou niet te vertellen hoe fijn een hond het vindt om wandelingen te maken door het bos. 

Een wandeling mag zeker niet ontbreken

Je kan ook een van onze voorgestelde wandelroutes nemen, zoals De Beetse Sellingen, Slangenborg Sellingen of De Barak. Deze wandelroutes brengen je naar de mooiste plekjes van Groningen. 

Benieuwd naar andere leuke natuurgebieden en wandelroutes voor honden? Tijdens je vakantie op onze camping in Sellingen kan je altijd langskomen bij de receptie. Hier vertellen wij je graag welke locaties in Groningen het mooiste zijn voor honden. Kom je ook langs met de hond?

Seizoenplaats camping met hond

Het hele seizoen genieten op een leuke camping voor honden? Geniet wanneer je maar wilt met de hond op een seizoenplaats op onze camping. 

Kamperen met hond

Meer informatie over onze seizoenplaatsen? Neem gerust contact met ons op. 

0599-322 510 - info@barkhoorn.nl

Vakantie met de hond boeken

Samen met je trouwe viervoeter is kamperen het leukste. Je bent met elkaar, maakt mooie wandelingen en ziet veel van de natuur. De kampeerplaatsen op Camping De Barkhoorn zijn perfect om te kamperen met de hond. Lekker ruim, genoeg privacy en dicht bij het bos gelegen. Op welke kampeerplaats ga jij kamperen met de hond? 

Direct vakantie met de hond boeken

Hoeveel honden zijn toegestaan op de camping?

Honden zijn van harte toegestaan op de camping. Hoeveel honden je meeneemt, maakt ons niet uit. Wel dient je hond aangelijnd te zijn en vragen we je vriendelijk de hond niet te laten zwemmen in de recreatieplas en buiten de camping uit te laten.