Een onvergetelijke meivakantie

Je bent op zoek naar een leuke vakantiebestemming voor jouw meivakantie. Dan zit je precies goed op Camping De Barkhoorn in Groningen. Een leuke en kindvriendelijke camping die tal van leuke activiteiten organiseert en faciliteiten heeft in de meivakantie. 

Op onze camping in Groningen staat jouw meivakantie volledig in het teken van leuke activiteiten en gezelligheid. Samen met de kinderen beleef je de leukste vakantiemomenten. 

Wanneer is het meivakantie?

Regio Noord, Midden en Zuid hebben van 29 april t/m 7 mei 2023 meivakantie.

Ontdek Camping De Barkhoorn - Meivakantie boeken

Kom naar onze camping in Groningen

Camping De Barkhoorn is de leukste camping voor jouw meivakantie in Groningen. Met een leuk animatieteam, zwemvijver met zandstrand, speeltoestel in de vorm van een schip en sportvelden heb je deze leuke vakantieperiode genoeg te doen. Daarnaast kan je vanaf onze camping in Noord-Nederland de omgeving per kano ontdekken. Vanuit de kano ontdek je een schitterend stukje Groningen, namelijk de Ruiten Aa.

Meivakantie

Meivakantie op Camping De Barkhoorn:

Maar ook; restaurant en terras, sportvelden en gratis Wifi om opa en oma leuke vakantiefoto's te sturen.

Het ideale verblijf tijdens de meivakantie

Kamperen of huren? Op Camping De Barkhoorn heb je genoeg keuze uit diverse verblijfstypes: kampeerplaatsen met privé-sanitair (ook zonder), lodges aan het water of knusse trekkershutten. 

Welk verblijf is voor jou het ideale plaatje? Bekijk alle mogelijkheden en boek jouw meivakantie Groningen op Camping De Barkhoorn. 

Kampeervakantie boeken - Accommodatie huren

Vakantiehuis huren meivakantie

Meivakantie Groningen

Groningen is een prachtige vakantiebestemming, vooral in de meivakantie. Vaak trekken vakantiegangers met de kinderen naar een bestemming. En laat Groningen nu net een provincie zijn die tal van leuke activiteiten, bezienswaardigheden en attracties heeft. 

Met de kinderen op pad

  • Attractiepark Drouwenerzand
  • Kinderboerderij de Beestenborg
  • Kartracing & Bowling Groningen

Duik de geschiedenis in

De geschiedenis ligt voor het oprapen tijdens je bezoek aan het historische verdedigingswerk Vesting Bourtogne. Je gaat wel honderden jaren terug in de tijd! 

Meivakantie Groningen

Geschiedenis en natuur met elkaar combineren? Laat je meevoeren op het spoor van de prehistorie tijdens je bezoek aan het Hunebedcentrum, een halfuurtje van onze camping in Groningen.

Direct vakantie boeken