Kom je nazomeren op De Barkhoorn?

Steeds vaker komen ook in de nazomer gasten naar onze camping en dat vinden wij helemaal niet gek. De nazomer is een heerlijke tijd om nog lekker relaxed én betaalbaar vakantie te vieren. De temperaturen zijn vaak nog heel aangenaam en na een drukke zomerperiode is het nu veel rustiger op de camping, maar niet minder gezellig.

De sfeer van We zijn er bijna

Je kent vast het televisieprogramma We zijn er bijna dat al een aantal jaren bij Omroep Max wordt uitgezonden. Hierin trekt een groep mensen er samen op uit in het voor- of naseizoen. Precies dit sfeertje vind je in de maanden september en oktober op de Barkhoorn. Mensen schuiven bij elkaar aan voor een praatje en een kopje koffie en zelfs de jeu-des-boules ballen worden regelmatig tevoorschijn gehaald. Overdag is het heerlijk om erop uit te trekken en iets te zien van de natuur of een stad in de omgeving te bezoeken. 's Avonds is het goed toeven op de camping om een boek te lezen, uit te kijken over de recreatieplas en gewoon te doen waar je zin in hebt.

Nazomeren Groningen Camping

Wandelen en fietsen in de omgeving

De omgeving van Camping de Barkhoorn is uitermate geschikt voor mooie fietstochten en wandelingen. Op onze website vind je al een aantal wandelroutes in Groningen in diverse afstanden en wij kunnen je beloven dat je echt verrast zult zijn door de mooie plekjes die je hier kunt ontdekken. De variatie in landschappen is groot en Groningen is echt een provincie waar je misschien onverwacht verrast zult worden door de natuur.

Tip: Wil je echt iets anders? In de buurt van De Barkhoorn kun je zelfs wandelen met ezels. Dat wordt een avontuur op zich.

Maar ook op de fiets is er van alles te ontdekken in onze omgeving. Op de camping zijn desgewenst ook fietsen te huur. Kies bijvoorbeeld de Westerwoldse Aa route of het rondje Westerwolde. Groningen is perfect om te fietsen zowel op een e-bike als op een normale fiets en tijdens de fietstocht door Groningen kom je zeker langs gezellige terrasjes voor een kop koffie of lunch.

Stedentripjes vanaf de Barkhoorn

De stad Groningen is goed te bereiken vanaf De Barkhoorn, ook met het openbaar vervoer. Wist je dat CNN Groningen een 'winning alternative' voor Amsterdam heeft genoemd? In Groningen is van alles te doen, van winkelen tot het bezoeken van musea. En vergeet het Forum en de Martinitoren niet! Ook is Groningen leuk om op de fiets te ontdekken of hier een scooter te huren en lekker rond te rijden langs allerlei bezienswaardigheden. In de buurt van Groningen is onze tip om ook de Reitdiephaven te bezoeken waar je je direct in Scandinavische sferen waant met de gekleurde huisjes.

Behalve Groningen kun je natuurlijk ook een dagje naar een stad in Duitsland, want de Barkhoorn ligt dicht bij de Duitse grens. Oldenburg of Bremen zijn steden die goed te bereiken zijn en waar het altijd leuk is om een dagje 'over de grens' te zijn.

Camping Groningen Najaar

Kamperen in de nazomer? Boek nu!

De nazomer van september en oktober is een fantastische periode voor een vakantie in eigen land. Wat is er dan leuker om naar Groningen te komen en op camping De Barkhoorn ben je van harte welkom. Onze camping is van alle gemakken voorzien waaronder ruime camperplaatsen en kampeerplaatsen met privé sanitair. Voor een kort verblijf kun je een trekkershut huren of een stacaravan als je wat langer wilt blijven. En de hond? Die mag natuurlijk gezellig mee!

Alles is mogelijk op Camping de Barkhoorn en we kijken uit je deze nazomer te mogen verwelkomen op onze mooie camping.

Boek nu jouw vakantie in de nazomer