Bekijk overzicht
12 mei 2022

Lastminute naar Groningen (Hemelvaart/Pinksteren)

Lastminute op vakantie naar Groningen? Kom dan in het hemelvaart- of pinksterweekend kamperen of comfortabel verblijven (met korting!) op onze camping in Groningen. Alle voorzieningen en faciliteiten zijn deze perioden uiteraard geopend.

Vakantie in het zonnetje

Tijdens Hemelvaart & Pinksteren komt het zonnetje vrijwel altijd lekker door. Deze perioden worden dan ook wel bestempeld als dé ideale vakantieperiodes in het voorseizoen. Daarnaast staat de natuur ook nog eens in volle bloei. Een wandel- of fietstocht mag zeker niet uitblijven!

Ruim kamperen of comfortabel verblijven?

Op Camping De Barkhoorn kunt u tijdens Hemelvaart & Pinksteren heerlijk ruim kamperen of verblijven in een van onze trekkershutten of lodges. De kampeerplaatsen beiden al het gemak die een hedendaagse kampeerder nodig heeft. De vakantiehuisjes beschikken over de nodige voorzieningen voor een heerlijke vakantie waarbij u volledig ontzorgd bent.

 Bekijk snel onze speciale arrangementen voor Hemelvaart & Pinksteren en boek jouw voordelige vakantie in Groningen bij Camping De Barkhoorn.

Bekijk arrangementen