Bekijk overzicht
5 juli 2022

Zomervakantie in Groningen

Ook zo een zin om lekker met de kinderen eropuit te gaan en genieten van een zomervakantie. Dan denk je niet als eerst aan Groningen. Maar Groningen is juiste de perfecte vakantiebestemming voor jou en de kinderen. Op Camping De Barkhoorn is er gedurende het zomerseizoen namelijk superveel te doen. Zandkastelen bouwen bij de zwemvijver, kanovaren op rivier de Ruiten Aa, knutselen, op pad met de boswachter; jij en de kinderen hebben genoeg te doen voor een geslaagde zomervakantie in Groningen

Lekker ruim kamperen

In alle rust en met alle ruimte kamperen op een luxe kampeerplaats (met privé-sanitair), daar houd jij toch ook van? Gezellig met de kinderen voor de luifel een spelletje spelen, met de buren een praatje maken of vanaf je kampeerplaats toekijken hoe jouw kinderen de leukste vakantieherinneringen met elkaar aan het maken zijn in de zandbak en speeltuin. Op onze kindvriendelijke camping beleeft het hele gezin een heerlijke vakantie. 

Of... comfortabel overnachten

Dat kan jij natuurlijk ervaren in een van onze trekkershutten of lodges. Deze volledig ingerichte accommodaties zijn voor maximaal 4 en 6 personen en bieden de luxe en comfort die je mag verwachten van deze accommodaties. Verblijf je graag aan het water? Bekijk de plattegrond en zoek jouw favoriete plekje uit aan het water. 

Extra voordelig vakantie vieren

Met de kinderen de mooiste vakantiemomenten beleven in de zomervakantie? Profiteer dan snel van extra veel voordeel, speciaal voor jou als gast in de zomervakantie op onze camping.

  • 14 dagen voor de prijs van 10
  • 7 dagen voor de prijs van 6
  • 6 weken kamperen tegen een nóg voordeligere prijs

Bekijk onze arrangementen

Of boek direct