Bekijk overzicht

Dagje shoppen

Heb je zin om te ontdekken waar je leuk kunt shoppen in de omgeving van De Barkhoorn, de camping van Groningen? Voor je het weet ben je al in hele leuke steden voor een dag uit! Wij hebben de leukste steden in Groningen, Drenthe én Duitsland voor je op een rij gezet:

Dagje shoppen

  • AssenIn het noorden van de provincie Drenthe ligt de hoofdstad Assen. Dit is een stad met een prachtige natuur en vele leuke winkels. Een dag shoppen tijdens je vakantie op de camping in Groningen is dan ook zeker aan te raden. Je kan de stad gemakkelijk in één middag verkennen. De beste plek om van een hapje en een drankje te genieten is in de binnenhaven van de stad. Vergeet niet langs het TT Circuit te gaan als je tijd over hebt.
  • EmmenDe stad Emmen heeft genoeg te bieden voor een dag shoppen. Een sfeervol centrum, een prachtig plein, een stadspark, winkels, restaurants en het bos om de hoek om even lekker uit te rusten. Wanneer je kiest voor een dagje Emmen ga je zeker geen spijt krijgen!
  • Groningen stad- Wanneer je op vakantie bent op de camping in Groningen kan een bezoek aan de stad zelf niet ontbreken. Sta voeten in de klei van de uitgestrekte polders, bezoek een prachtige, eeuwenoude kerk of maak foto's in de schitterende zijstraten van de stad. Het centrum is daarnaast prachtig met vele winkels en terrassen. Waar wacht je op? Bezoek snel Groningen!
  • Oldenburg (Duitsland)- Oldenburg staat bekend om zijn grote diversiteit aan winkels en speciaalzaken. Wanneer je hierheen gaat voor een dag shoppen slaag je gegarandeert! Daarnaast zijn er ook prachtige kastelen en kerken te bekijken. Met slecht weer kan je ook terecht in Oldenburg, want er zijn 2 overdekte winkelcentra.
  • Meppen (Duitsland)- Meppen is een stad waar van alles mogelijk is. Ga heerlijk wandelen of fietsen in de natuur, maar vergeet vooral het oude centrum niet te bezoeken. Bezoek de leuke winkeltjes en straatjes, gelegen tussen de grachten van deze oude stad. Welk streekgerecht vind je het lekkerst?