Vakantie 2022

Ben jij op zoek naar een leuk adresje om jouw vakantie 2022 te vieren? Kom gezellig naar Groningen. Op de Barkhoorn is altijd iets te beleven. 

Houd onze website in de gaten, je kunt namelijk binnenkort een vakantie 2022 boeken!

Jouw voorjaarsvakantie 2022

Wil jij er even tussenuit met de voorjaarsvakantie? Huur een prachtige accommodatie in Groningen voor het hele gezin. De voorjaarsvakantie 2022 is de ideale tijd om Groningen te ontdekken. In onze omgeving kun je heerlijk fietsen en mountainbiken, waardoor je helemaal tot rust kan komen terwijl je geniet van de prachtige omgeving van Groningen. Uiteraard is de voorjaarsvakantie ook het ideale moment om naar een dierentuin te gaan. In onze buurt is Wildlands Zoo, dit is een unieke dierentuin die zelfs een achtbaan heeft!

Boek jouw voorjaarsvakantie 2022

Jouw zomervakantie 2022

Niets is prettiger dan in de zomer jouw zomervakantie 2022 aan het water door te brengen. Je kunt genieten van een verfrissende ochtendduik als je de tent uitloopt, dat is toch heerlijk? Verder is er een leuk animatieprogramma in iedere schoolvakantie in 2022. Er wordt geknutseld, bingo gespeeld, je kunt op pad met de boswachter of een dagje gaan kanoën met het hele gezin, zo is er voor iedereen in het gezin veel te beleven in jouw vakantie 2022.

Ook leuk: in het tweede weekend van juli is het Montmartre festival. Hier komen meer dan 100 kunstenaars samen om kunstwerken te laten zien en eventueel te verkopen. Dit is een leuk uitje voor kunstliefhebbers en geïnteresseerden.

Kampeervakantie

Wij hebben prachtige veldplaatsen voor tenten en caravans. Voor de liefhebbers bieden we luxe plaatsen met privé sanitair, een eigenwatertappunt, eigen afvoer en een eigen Elektrapunt. Wil je ook nog een prachtig uitzicht en een plaats van 200m² op jouw vakantie in 2022? Boek dan de extra luxe kampeerplaats. Deze plaatsen liggen direct aan het strand en zwemmeer. 

Boek jouw kampeervakantie 2022

Huur een accomodatie in jouw vakantie 2022

Wil je liever niet met de tent op vakantie in 2022 of heb je geen tent? Boek dan jouw Lodge voor 4 personen met een heerlijke veranda. Heerlijk beschut van de andere vakantiegangers, echt de ideale plek. Ben je op fiets- of wandelvakantie of heb je geen behoefte aan heel veel luxe? Dan is de trekkershut de ideale accommodatie voor jou. Lekker knus en uitgerust zoals je gewend bent van een trekkershut. Overnacht je liever in een chalet? Ook dat is mogelijk bij ons. We hebben knusse chalets met een overdekte veranda, zodat jij kunt genieten van het buiten zijn zonder dat je rekening hoeft te houden met het weer.

Boek jouw accommodatie

Faciliteiten op de camping

Uiteraard is het zwemmeer een heel belangrijk onderdeel van de camping, maar wist je dat het in de voorjaarsvakantie en in de zomervakantie mogelijk is om gratis bij de buren te zwemmen?  Dit geldt voor alle campinggasten, met uitzondering van de seizoens- en jaargasten.

In de ochtend een heerlijk vers broodje die je kunt ophalen bij de receptie, dat hoort bij jouw vakantie 2022. Bij de receptie kun je dan gelijk ook tips ontvangen voor een leuke vakantie uitje, want wie weet er beter dan wij wat er te doen is in de omgeving? Naast de receptie zit de Boerderij. Geniet in het zonnetje van een lekkere lunch of borrel op het terras. Bij activiteiten kun je genieten van een aangepast menu die past bij bijvoorbeeld de sportwedstrijd of het feest. Wij heten je van harte welkom.

Voor de kinderen hebben we genoeg te doen. Midden op de camping hebben we een speelbos, deze is te klein om echt in te verdwalen, maar zeker groot genoeg om hutten te bouwen of verstoppertje te doen. Verder zijn er op verschillende kampeervelden zandbakken, speeltoestellen en schommels. Uiteraard is er een groot voetbalveld en een springkussen waar altijd op gespeeld kan worden. Kortom, er is genoeg te doen op de camping.

Leuke uitjes voor jouw vakantie 2022

In de omgeving zijn er eindeloos veel riviertjes om te verkennen, daarom verhuren we kano’s voor 1 tot 3 personen, zo kun je gezellig met de familie kanoën in de omgeving. Bij de kano verhuur kun je ook een leuk arrangement boeken. Bekijk het hier.

Het stadje Bourtange is een uniek fort dat omheind is met meerdere grachten in de vorm van een ster. Deze plaats is behouden en gereconstrueerd zoals het eeuwen geleden was. In deze stad waan je je in de geschiedenis van het stadje.  Het is een ervaring zoals je nergens in Nederland zal beleven.

Natuurlijk wil je op jouw vakantie 2022 ook even shoppen. In de buurt van de camping liggen de steden Assen, Emmen en natuurlijk Groningen stad, daar moet je eigenlijk wel geweest zijn.