De vakantie boeken binnen Nederland

Ben jij op zoek naar een leuk adresje om jouw vakantie in 2022 in Nederland te vieren?

Vier jouw vakantie bij ons in Groningen. Op de Barkhoorn is altijd iets te beleven. We staan 24/7 voor je klaar om van jouw vakantie een onvergetelijke te maken!

Boek hier jouw vakantie in Groningen

Vakantie in eigen land in 2022

Vakanties in eigen land zijn de afgelopen jaren ontzettend populair geworden. Steeds meer mensen hebben ontdekt hoe mooi en veelzijdig Nederland is en vieren hier een korte vakantie of blijven zelfs in de zomervakantie in eigen land. Niet gek als je het ons vraagt, want Nederland heeft veel te bieden aan zowel de rustzoeker, natuurliefhebber als de actieve vakantieganger.

Camping de Barkhoorn vind je helemaal bovenin Nederland, in de provincie Groningen. Misschien denk je niet direct aan Groningen voor een vakantie in 2022, maar wij laten jou graag ontdekken hoe mooi en gezellig het hier is. Groningen biedt van alles, of je nou wilt wandelen of fietsen, wilt shoppen of juist lekker uit eten wilt. 

Van een kort weekend weg tot een langere periode bijvoorbeeld in de zomer, wij heten je graag welkom op camping de Barkhoorn.

Lees verder onder de video over vakantie in 2022

Jouw zomervakantie 2022

Niets is prettiger dan in de zomer jouw zomervakantie 2022 aan het water door te brengen. Je kunt genieten van een verfrissende ochtendduik als je de tent uitloopt, dat is toch heerlijk? Verder is er een leuk animatieprogramma in iedere schoolvakantie in 2022. Er wordt geknutseld, bingo gespeeld, je kunt op pad met de boswachter of een dagje gaan kanoën met het hele gezin. Zo is er voor iedereen in het gezin veel te beleven in jouw vakantie 2022.

Ook leuk: in het tweede weekend van juli is het Montmartre festival. Hier komen meer dan 100 kunstenaars samen om kunstwerken te laten zien en eventueel te verkopen. Dit is een leuk uitje voor kunstliefhebbers en geïnteresseerden.

Of toch liever in de meivakantie naar het prachtige Groningen? Dan is er ook een leuk animatieprogramma! 

Kampeervakantie

Wij hebben prachtige veldplaatsen voor tenten en caravans. Voor de liefhebbers bieden we luxe plaatsen met privé sanitair, een eigenwatertappunt, eigen afvoer en een eigen elektrapunt. Wil je ook nog een prachtig uitzicht en een plaats van 200m² op jouw vakantie in 2022? Boek dan de extra luxe kampeerplaats. Deze plaatsen liggen direct aan het strand en zwemmeer. 

Boek jouw kampeervakantie 2022

Huur een accommodatie in jouw vakantie 2022

Wil je liever niet met de tent op vakantie in 2022 of heb je geen tent? Boek dan jouw Lodge voor 4 personen met een heerlijke veranda. Heerlijk beschut van de andere vakantiegangers, echt de ideale plek. Ben je op fiets- of wandelvakantie of heb je geen behoefte aan heel veel luxe? Dan is de trekkershut de ideale accommodatie voor jou. Lekker knus en uitgerust zoals je gewend bent van een trekkershut. Overnacht je liever in een chalet? Ook dat is mogelijk bij ons. We hebben knusse chalets met een overdekte veranda, zodat jij kunt genieten van het buiten zijn zonder dat je rekening hoeft te houden met het weer.

Boek jouw accommodatie

Faciliteiten op de camping

Uiteraard is het zwemmeer een heel belangrijk onderdeel van de camping, maar wist je dat het in de zomervakantie mogelijk is om gratis bij de buren te zwemmen? Dit geldt voor alle campinggasten, met uitzondering van de seizoens- en jaargasten.

In de ochtend een heerlijk vers broodje die je kunt ophalen bij de receptie, dat hoort bij jouw vakantie 2022. Bij de receptie kun je dan gelijk ook tips ontvangen voor een leuke uitje tijdens de vakantie, want wie weet er beter dan wij wat er te doen is in de omgeving? Naast de receptie zit de Boerderij. Geniet in het zonnetje van een lekkere lunch of borrel op het terras. Bij activiteiten kun je genieten van een aangepast menu die past bij bijvoorbeeld de sportwedstrijd of het feest. Wij heten je van harte welkom.

Voor de kinderen hebben we genoeg te doen. Midden op de camping hebben we een speelbos, deze is te klein om echt in te verdwalen, maar zeker groot genoeg om hutten te bouwen of verstoppertje te doen. Verder zijn er op verschillende kampeervelden zandbakken, speeltoestellen en schommels. Uiteraard is er een groot voetbalveld en een springkussen waar altijd op gespeeld kan worden. Kortom, er is genoeg te doen op de camping.

Leuke uitjes voor jouw vakantie 2022

In de omgeving zijn er eindeloos veel riviertjes om te verkennen, daarom verhuren we kano’s voor 1 tot 3 personen, zo kun je gezellig met de familie kanoën in de omgeving. Bij de kanoverhuur kun je ook een leuk arrangement boeken. Bekijk het hier.

Het stadje Bourtange is een uniek fort dat omheind is met meerdere grachten in de vorm van een ster. Deze plaats is behouden en gereconstrueerd zoals het eeuwen geleden was. In deze stad waan je je in de geschiedenis van het stadje.  Het is een ervaring zoals je nergens in Nederland zal beleven.

Natuurlijk wil je op jouw vakantie 2022 ook even shoppen. In de buurt van de camping liggen de steden Assen, Emmen en natuurlijk Groningen stad, daar moet je eigenlijk wel geweest zijn. Ook nog even naar de oosterburen? In Noord-Duitsland vind je volop gezellige stadjes waar je lekker uit eten kunt gaan, kunt shoppen of een dierentuin kunt bezoeken.