Vakantie in eigen land

Dit jaar ziet de zomervakantie er voor veel mensen wat anders uit. De kans is namelijk groot dat door de coronacrisis het niet mogelijk is om te reizen naar verre landen. Wil je er toch even tussenuit en het echte vakantiegevoel ervaren? Dan is een vakantie in eigen land dé oplossing!

Nederland vakantieland!

Nederland heeft super veel te bieden. Veel natuur, sfeervolle steden en allerlei leuke activiteiten voor het hele gezin. De Barkhoorn ligt op de grens tussen Groningen en Drenthe en vanaf onze camping kan je dus beide provincies ontdekken. Ga samen op pad en ontdek wat deze provincies allemaal te bieden hebben! 

Een vakantie gaat nu misschien niet helemaal zoals je gewend bent. Toch kan je bij De Barkhoorn een hele leuke en ontspannende vakantie beleven! Pak de fiets en ga op pad in de omgeving of ontdek de verschillende wandelroutes rondom de camping.

Vakantiehuisje in Groningen boeken

Ben je op zoek naar een vakantiehuisje in Nederland voor de zomervakantie of voor een weekendje weg? Bekijk dan onze lodges, stacaravans of trekkershutten!

De Trekkershutten zijn ideaal wanneer je graag wilt rondtrekken in Groningen of Noord-Nederland en dus een korte tijd wilt verblijven op Camping De Barkhoorn. De accommodaties zijn knus, sfeervol en perfect voor een kort verblijf! Comfortabel en knus, maar ook eenvoudig en praktisch ingericht. Alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantiegevoel.

Nu boeken

Wil je kamperen?

Vanwege de maatregelen van de overheid moeten sanitairgebouwen gesloten blijven. Toch kan je wel kamperen op Camping De Barkhoorn, want wij hebben verschillende plaatsen met privé-sanitair. Zo heb je zelf beschikking over een toilet, douche en een wastafel. Ook wanneer je kampeermiddelen hebt met eigen sanitaire voorzieningen, kan je bij ons komen kamperen.

Kampeerplaats boeken