Veel gestelde vragen

Zoek & Boek

Kan ik online mijn vakantie boeken?

Ja hoor, dat is zeker mogelijk. Op onze website vind je de Zoek & Boek pagina waarop je direct de beschikbaarheid kunt controleren.

Hoe werkt het boeken van een vakantie?

Op de Zoek & Boek pagina kies je de accommodatie of kampeerplaats van je keus. Hier selecteer je het aantal personen waarmee je komt en de periode dat je op vakantie wilt gaan. Je gaat nu naar een nieuwe pagina waar je het reisgezelschap verder kunt specificeren. Ook kun je desgewenst nog wijzigingen doorvoeren in de aankomst- en vertrekdatum.

Op de volgende pagina met Artikelen kun je nog diverse toevoegingen selecteren zoals een bijzettent, linnengoed of een handdoekenpakket. Ook kun je hier aangeven of er een hond mee komt. Op de pagina Overige kun je desgewenst opmerkingen voor ons toevoegen. Nu kun je de persoonsgegevens invullen, gebruik hier de gegevens van de hoofdboeker. Tenslotte zie je een samenvatting van je boeking. Per mail ontvang je tevens een bevestiging van de boeking met de mogelijkheid direct online te betalen via iDeal.

Kan ik met de camper naar De Barkhoorn komen?

Zeker, op alle kampeerplaatsen mogen campers staan, wij hebben geen speciaal campertarief. Op de camping is een camperserviceplaats aanwezig.

Over Camping de Barkhoorn

Wat zijn de openingstijden van de receptie?

In het hoogseizoen is de receptie geopend van 9.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 18.00 uur. In het laagseizoen hebben we aangepaste openingstijden die altijd worden vermeld op de receptie. Buiten de openingstijden zijn wij in noodgevallen te bereiken via 0599-322510 of door aan te bellen bij ons woonhuis.

Waar kan ik mijn post afhalen?

Post afhalen kan dagelijks vanaf 14.00 uur in de receptie.

Kan ik ook geld opnemen bij de receptie?

Nee, dit is niet mogelijk. Je kunt betalen met Pin, maar geen geld opnemen. Je kunt hiervoor naar het dorp gaan waar je een geldkiosk vindt tegenover de Coop.

Is barbecueën toegestaan?

Barbecueën is toegestaan, maar mag geen overlast voor andere gasten veroorzaken. Als het extreem droog is, kunnen wij een barbecueverbod instellen. Open vuur is niet toegestaan, ook niet bij de kampvuurplaats. 

Mag ik met de auto op de camping?

Op de meeste kampeerplaatsen is 1 auto per plek toegestaan. Er zijn op De Barkhoorn echter enkele autovrije velden waar geen auto's mogen rijden, alleen met uit- en inladen zijn auto's hier toegestaan. Op de rest van de camping zijn auto's toegestaan, maar we vragen je zo min mogelijk te rijden en nooit harder dan 5 km/uur. Onze camping is tussen 22.30 en 8.00 uur afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Is er WiFi op de camping?

Op het hele terrein is gratis Wifi.

Is er gratis Wifi beschikbaar op de Barkhoorn?

Even appen met het thuisfront, een foto naar je vriendin of checken of het morgen weer zulk lekker weer wordt, op onze camping in Groningen De Barkhoorn maak je gratis gebruik van de Wifi. 

Faciliteiten voor mindervaliden

Voor mindervaliden is er in het toiletgebouw op het weideveld sanitair. Gasten kunnen op aanvraag hiervoor een sleutel krijgen.

Kan ik mijn auto bij mijn kampeerplek of huisje parkeren?

Op de autovrije velden is alleen bij aankomst en vertrek verkeer toegestaan. Op de andere kampeervelden mag er één auto per kampeerplaats staan. We vragen je wel om zo min mogelijk over de camping te rijden. De camping is verder voor auto's van 22.30 tot 08.00 uur afgesloten. 

Moet ik bezoek aanmelden?

Gezellig dat je bezoek krijgt! Dit moet je wel even melden bij de receptie. Je mag bezoek ontvangen tot 22.30 uur. Wanneer het bezoek blijft slapen, moet je dit melden bij de receptie. De kosten hiervoor zijn €7,00 p.p.p.n. incl. toeristenbelasting. Kinderen onder de 2 jaar zijn gratis.

Wat zijn de openingstijden van de receptie?

De receptie is in het hoogseizoen van 9.00-12.30 en van 13.30-18.00 uur geopend.

Wat zijn jullie faciliteiten?

Op de camping hebben wij verschillende faciliteiten om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo hebben we verschillende sanitairgebouwen, een zwemvijver met zandstrand en een restaurant.

Bekijk hier al onze faciliteiten.

Wanneer is Camping De Barkhoorn geopend?

De Barkhoorn is in 2022 vanaf 1 april t/m 30 oktober geopend 

Bieden jullie ook seizoenplaatsen?

Ja, je kunt op Camping De Barkhoorn ook een seizoenplaats reserveren. We vertellen je er graag meer over als je even contact met ons opneemt.

Activiteiten

Kan ik fietsen huren op De Barkhoorn?

Ja, wij verhuren fietsen, kom gewoon even langs bij de receptie. Hier hebben we ook mooie fietsroutes voor je klaar liggen. We verhuren gewone fietsen, kinderfietsen en kinderzitjes per dag of per week. Actuele prijzen kun je bij de receptie navragen.

Kan ik een kano of kajak huren?

Ja, ook deze worden verhuurd op de camping. In een kajak kun je met 1 persoon en in een kano met 3 personen. Kajaks en kano's zijn per halve of hele dag te huur. Natuurlijk informeren we je graag over mooie routes.

Welke activiteiten zijn mogelijk op De Barkhoorn?

Allereerst is er natuurlijk ons meertje waar je heerlijk kunt zwemmen. Het water wordt regelmatig gecontroleerd door de provincie Groningen en is kwalitatief goed. Ook hebben we een volleybalveld, een jeu des boules baan, diverse speeltuintjes, een midgetgolfbaan en een tafeltennistafel. Direct naast de camping ligt een openluchtzwembad waar je gratis kunt zwemmen tijdens het hoogseizoen.

Mag ik vissen in de recreatieplas op de camping?

Ja, dit mag, als je in het bezit bent van de Barkhoorn vispas. Deze is te koop in de receptie.

Mag mijn hond mee op vakantie naar Camping de Barkhoorn?

Ja hoor, je hond is van harte welkom op onze camping, maar we hebben wel enkele regels. Zo zijn honden niet toegestaan in en rond de recreatieplas. Zwemmen in het meer zit er dus voor de hond niet in. Ook moeten honden altijd aangelijnd zijn en vragen we je vriendelijk je hond buiten de camping uit te laten.

Is er een zwembad op de camping?

De Barkhoorn heeft geen eigen zwembad, maar direct naast de camping ligt gemeentelijk buitenbad De Barkhoorn waar je tijdens je vakantie gratis gebruik van kunt maken. 'Zwemmen bij de buren' noemen wij het ook wel. Op de camping is natuurlijk wel het meertje waar je wel kunt zwemmen.